Tervetuloa Myllykujan Ratsutilalle!

Olet saapunut virtuaaliseen Pohjois-Suomeen, tarkemmin Kelojärvelle, Myllykujan ratsutilalle. Myllykuja on virtuaalitalli, eli talli ja kaikki sivuilta löytyvä on mielikuvituksen tuotetta. Talli on virallisesti perustettu 4.9.2014.

Myllykujan tilalla on ollut hevosia paikallisten mukaan aina. Tallirakennus onkin rakennettu jo 1800-luvun loppupuolella, mutta nykyisille omistajille se siirtyi 2000-luvun alussa. Uusien omistajien myötä myös tallirakennuksen laajennustyöt saatiin päätökseen, ja uusia karsinapaikkoja tuli talliin kuusi kappaletta. Uuden tallisiiven myötä myös yksityishevosia alettiin majoittamaan Myllykujassa.

Myllykuja on pienehkö ratsastuskoulu, joka tarjoaa kävijöilleen ratsastustunteja kentällä ja maastossa, leirejä sekä tietysti hoitajatoimintaa. Hoitajien on mahdollista suorittaa erilaisia merkkejä ja edetä tallityttönä tai -poikana luotetuksi osaksi talliväkeä, tasoilla tai ilman. Sivuiltamme löytyy toimintaa laidasta laitaan, tervetuloa siis tutkimaan!

Kesäisin terveisin tallin omistajat Tuuli Honka ja Venn Herrmann (VRL-08561, HäRa)!

Uusimmat kuvat


Yhteistyössä

Yhteistyöhön otamme aktiivisia ratsastuskouluja sekä piirrostalleja. Yhteistyön merkeissä voidaan järjestää niin tapahtumia kuin erilaisia kisojakin sekä vaihtaa säännöllisesti kuulumisia! Kysy lisää vieraskirjassa tai sähköpostilla.

Kaislarannan talli Seitikki Piirrostalli Vuohinen Tyhjä yhteistyöpaikka

Suosittelemme

Suosittelemme -listalle pääsevät kaikki halukkaat tallit linkinvaihdolla. Kysy lisää vieraskirjasta tai sähköpostilla.

Vaahterapolku
Yläkokon ratsastuskoulu Virtuaalitalli Estelle Kirkkojoki
Chae-Ji
Katriinan talli Virtuaalitalli Taival Rinnstein
Lagoner
Halmasoja Funnel Rósgarður
Shelyes
Moorwood Stables Ratapihan Ratsutalli Ryövärin Ratsutila

Piirretyt Kuvat Kunniaan | Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Hevosiamme hoitaa Virtuaalinen Hevosklinikka Gaudium


Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!