Vaihtuvat koristekuvat

Kisatalli Vienre

Tervetuloa!

Toivotan sinut tervetulleeksi hiljattain perustetulle ponitallilleni, Kisatalli Vienreen. Talli sijaitsee virtuaalisessa Iso-Britanniassa, Skotlannin ylämailla, joilla on varsin ihanteelliset olot kaikenlaiseen toimintaan, vaikka alue tuntuukin olevan kaukana kaikesta.

Toimintaperiaatteena tallilla on kasvattaa ja kilpailuttaa menestyksekkäitä ja kauniita poneja käytettäväksi kisakentillä, näyttelyissä ja jalostuksessa. Tallilta löytyy pääasiassa kolmea ponirotua: connemaroja, russponeja sekä eri sektioiden welshponeja, mutta muitakin rotuja löytyy pienissä määrin.

Mainioiden kisa- ja harjoittelukenttien ansiosta tallilla voi harrastaa monenlaisia eri lajeja, eikä poneja olekkaan painotettu kaikkia vain yhteen lajiin. Pyrimme kuitenkin omalta osaltamme edistämään Ponilaukkajaoksen toimintaa kasvattamalla myös laukkaponeja, sekä satunnaisesti järjestämään myös ponilaukkoja.

Sen enempiä lörpöttelemättä päästän sinut tutustumaan tarkemmin talliin, ja toivon, että viihdyt!

-Wolf

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!9.12.2012
Rekisteröin eilen ISON kasan poneja, vielä kaks on odottamassa hyväksyntää, mutta kaikki muut meni läpi. Tai no, oli siellä kaks, jotka ilmeisesti oon unohtanut että ovat jo rekisterissä, eivätkä tietenkään menneet toista kertaa läpi. Sain myös eilen aikaiseksi pitkään suunnittelemani Joulupolku-tapahtuman, joka löytyy toimintasivulta. Kaikki vain mukaan tapahtumaan, sieltä löytyy ties mitä hauskoja tehtäviä mahtavine palkintoineen ;)

29.11.2012
Yleistä päivittelyä tallin sivuilla, esimerkiksi päivitin toiminta-sivun kuntoon. Snowstorm-risulaukat saatu PLJ:n kalenteriin ja kasvattajanimi Vien meni läpi VRL:ssä. Sillä tällä hetkellä nyt kaksi kasvattirotua merkittynä, welsh B ja connemara, mutta tarkoitus olisi merkitä loputkin, kunhan on tarpeeksi kasvattinäyttöä. Tällä hetkellä sieltä siis puuttuu vielä welsh mountain, welsh C ja D, sekä russponi. Russikasvatteja onkin jo kaksi ja ainakin yksi lisää on tulossa, eli sekin pitäisi saada rekisteröityä pian!

24.11.2012
Tänään on tullut tehtyä tosi paljon kaikkea! Sain varmaan 10 ponia ilmotettua laukkoihin, ja kaksi jopa voitti ja nousivat tason. Lisäksi olen saanut aikaiseksi sivut yhdelle vanhalle trakehnerille, sekä yhdelle uudelle kasvatille (vihdoin yksi kasvatti kotiin, jee!). Laitoin VRL:ään kasvattajanimihakemuksen, ja muutenkin kaikkea yleistä fixailua tullut tehtyä.

19.11.2012
Oho taas yli kuukausi viimeisimmästä päivityksestä! Lukeeko kukaan näitä edes? Noh, ainakin tiedän sitten itse kuinka pahasti olen lagitellut.. Tänään sain aikaseksi päivitellä kasvattien sivuja kasvattilistaan ja vanhempien sivuille, sekä korjailin vähän yleisesti asioita sivuilla. Lisäksi (vihdoinkin!) levensin tätä päivityslaatikkoa, kun siitä on tullut melko paljon sanomista. Lisäilin myös valmennuksia sivuille (tosin vain kahden yksärini). Jos sitten ens kerralla vihdoinkin sais niitä koristekuvia! Ainiin, ja pitäis ostaa pari welshiä...

14.10.2012
Eilen oli PLJ:n huutis, huusin sieltä ainakin 15 ponia :D Niiden sivuja sitten tulossa pikkuhiljaa, odottakaa vain! Tässä välissäkin saatu muutaman ponin sivuja jo tehtyä ja lisää ois tulossa paaaaaaljon.

28.9.2012
Yhden kasvatin sivut saatu, jes! Päivitin ne sivuille, ja nyt on myös NJ:n näyttelykutsu päivitetty toiminta-sivulle. Lisäksi parin ponin sivuja tehty, saatiin myös eka russi talliin! Kolmipolvinen ihanuus, käykääs vilkaisemassa :).

23.9.2012
Oho tää päivitysten kirjottaminen on vissiin vähän jäänyt :D Noh, nyt onkin sitten tullut paljon uutta! Muutamille poneille saatu sivuja ja paljon tuonteja odottais omia sivujaan, toivottavasti jaksan edes parit sivut tehdä tänään. Lisäksi ekat kasvatit ovat syntyneet ja saaneet jopa jo kodit (tosin vasta yhdeltä olen saanut sivut, chop chop ostajat!). Ekat NJ:n alaiset näyttelyt on nyt anottu, kannattaa kytätä kalenteria ;) Pian ehkä laitan anomukseen joko ERJ:n tai KRJ:n alaisia kisoja. Tämän kaiken lisäksi suunnitelmissa olis vielä anoa ainakin parit PLJ:n alaiset ponilaukat vielä viimeistään ens kuuhun mennessä.

16.9.2012
Tallin esittelyn tekstit vihdoinkin valmiiksi. Ei sen kirjoittaminen ollutkaan niin kauheaa kuin kuvittelin sen olevan, oli mukavaa saada keksiä itse, millainen tallini on :) Vielä on kuitenkin tekemistä, vaikka sivujen tekstit alkavatkin olla aika valmiita. Pitää tehdä muutaman tuonnin sivut ja laittaa kisoja muotoon. Sen jälkeen alkaakin sitten ponien tekstien kirjoitteleminen..

15.9.2012
Sivut tehty taas muutamalle uudelle ponille. Tai oikeastaan tein ne jo eilen, mutten jaksanut enää päivittää tähän, vaan menin vain nukkumaan. Vielä kun photobucket suostuisi toimimaan, niin saisi kuvat noillekin poneille ja ponilistaukseen asti.

13.9.2012
Yksi uusi poni muuttanut talliin ja sivut saatu valmiiksi, rekisteröintiä odotellessa. Vielä olis vissiin kolmen tai neljän (ellei jopa useammankin..) ponin sivut tekemättä, ja sitten pitäisi alkaa hankkia evm-sukuisia poneja.
Lisäksi talli hyväksyttiin VRL:n tallirekisteriin! Nyt vaan kaikki äänestämään tallilistalla :)

12.9.2012
Kasvatus ja toiminta -sivut valmiiksi, huhhuh! Nyt sietääkin olla ylpeä itsestään, kun on saanut paljon aikaiseksi :) Lisäksi sain yhden ponin sivut tehtyä, mikä olikin urakka sinänsä, koska kaikki taulukot yms. piti asetella sopiviksi. Ensi kerralla sekin on onneksi helpompaa!

11.9.2012
Sivujen tekemisen jatkamista, ponilistaus valmiiksi, huomenna toivottavasti toiminta- tai kasvatussivut valmiiksi.

5.9.2012
Tallin tekemisen aloittelua, vihdoinkin! Suunnitelmissahan on ollut jo pitkään laittaa talli pystyyn, mutta vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni, ja pääsen todellakin aloittelemaan urakkaa.

Ulkoasu © Eevuska, Tekstit © Wolf, Tämä on virtuaalitalli - This is a sim-game stable.